Sanders Parket Logo
Sanders Parket

Renovatie

Het overkomt ons allemaal wel eens dat de parketvloer schade oploopt. Soms is de schade dusdanig, dat alleen schuren en een nieuwe beschermlaag niet voldoende is. Een veel voorkomende oorzaak van schade aan een parketvloer is waterschade, bijvoorbeeld door het lekken van een afvoer of van de afwasmachine, soms zelfs door een niet goed aangesloten radiator. Als gevolg van deze of andere schade is uw vloer bol gaan staan of vertoont dusdanige vochtplekken dat de schade alleen maar kan worden hersteld door een deel van uw parketvloer te verwijderen en te vervangen door nieuw hout, van hetzelfde soort en maat. Meestal is het dan tevens noodzakelijk om het nieuw gelegde gedeelte en de bestaande vloer te schuren en af te werken. Soms kan ook worden volstaan met het schuren en afwerken van het gerepareerde gedeelte. Door onze jarenlange ervaring van het leggen en herstellen van parketvloeren is na oplevering van uw vloer niet meer te zien waar de reparatie heeft plaatsgevonden.

Aanhelingen

U kent het vast wel, U hebt enige jaren geleden een parketvloer aangeschaft en deze is nog mooi en voldoet aan uw wensen, maar uw woonwensen zijn intussen veranderd en u heeft een uitbouw cq. aanbouw aan uw woning uit laten voeren. Het mooiste dat is dat de bestaande parketvloer doorloopt naar het nieuwe gedeelte, zonder dat zichtbaar is waar het nieuwe gedeelte ligt. Mocht u niet weten wat voor soort parket vloer u hebt, dan kunnen wij zien wat voor type parket het is en met hetzelfde parket zorgen dat u een naadloze overgang krijgt naar het nieuw gebouwde gedeelte. Daarna is het verstandig om de hele vloer te schuren en opnieuw af te werken met een beschermingslaag. Als u wilt, komen wij eerst gratis bij u thuis de vloer bekijken en te bespreken welke mogelijkheden bij uw wensen passen.

Schuren van uw parketvloer

Sanders parket schurenDe mate van vervuiling en slijtage is afhankelijk van gebruik van uw vloer. Tevens is van belang hoe de bescherming is van de afwerkingslaag van uw parketvloer. Toch komt er een moment dat er bij iedere parketvloer op de wat zwaarder belaste delen de beschermlaag dun wordt en dan niet meer voldoende is om het hout te beschermen tegen binnendringend vuil. Het gevolg is zichtbaar in lelijke, grijze of zwarte plekken in de vloer. Om dit te verhelpen moet de beschermlaag en een klein stukje van de vervuilde toplaag van de parketvloer machinaal worden afgeschuurd, zodanig dat er een nieuw en schoon oppervlak ontstaat. Dit schone oppervlak moet dan worden behandeld met een nieuw aan te brengen beschermlaag. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Als u wilt, komen wij vrijblijvend en kosteloos bij u thuis om de vloer te bekijken en te bespreken welke mogelijkheden bij uw wensen passen.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag:12:00 - 18:00 uur
Woensdag:op afspraak
Zaterdag:12:00 - 17:00 uur
Bezoek onze showroom ook op afspraak

U kan ons bereiken via                                                        Email: info@sandersparket.com                                Whatsapp: 06-51646218